Gellak & Gelnagels

Heb jij ook het probleem dat je nagels afbreken of inscheuren wanneer ze net de perfecte lengte voor jou bereikt hebben ? Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch stevige & lange nagels te krijgen waarvan jij droomt.

De meeste opmerkingen die we krijgen over gellak of gelnagels zijn “Het is toch niet gezond om altijd gel op je nagels te hebben, zo kunnen de nagels toch niet ademen. Of mijn natuurlijke nagel is veel dunner geworden dan voor de gel.” Dit zijn allemaal fabeltjes, gel is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel. Het geheim om de nagels gezond te houden is: trek de gellak of gel er nooit zelf af! Wanneer je de gel er zelf afhaalt zal je de natuurlijke nagel beschadigen. Laat je gel altijd verwijderen door een nagelstyliste zodat dit op een juiste manier gebeurt.

 

Wat is nu juist het verschil tussen gellak & gel ? 

Gellak is een dunne vorm tussen nagellak en gel. De nagels worden gedroogd onder UV waardoor ze direct droog zijn. De gellak blijft een 2-tal weken zitten, waarna je deze ook laat bijwerken.

 

Gelnagels worden gezet om de natuurlijke nagel te verstevigen of te verlengen. De gel droogt onder UV zoals de gellak voor een extra versteviging. Gelnagels houden een 3 à 4 tal weken, waarna je deze ook laat bijwerken.

Gellak

Gellak €43,00

Gelnagels

Brush N’ Color (BIAB) €45,00
Gelnagels nieuwe set op eigen nagel €57,00
Nieuwe set gelnagels met verlengingen €90,00
Gelnagels bijwerking €50,00
Nagels van ander salon bijwerken €+15,00
Nagel verlengen €3,00/nagel
Nail art €1,00/per nagel
Verwijderen gelnagels + manicure met versteviging €27,00